Zhrnutie

   V tejto časti edukačnej stránky využívame v podstate niečo, čo už poznáme. Je to príkaz opakovania. Jediný rozdiel s inými podobnými príkazmi je v tom, že tento príkaz opakovania musí v sebe obsahovať príkaz čakania na doručenie správy.

   Je to preto, lebo inak by tento príkaz nemal zmysel. Cyklus by sa opakoval a opakoval. Teoreticky by sa nikdy neskončil, lebo hodnota doručenej správy by sa nemenila. A vždy by vyhovovala podmienke.

   Ikony príkazov opakovania, ktorých počet opakovaní záleží od hodnôt správ, vyzerajú nasledovne:

Názov ikony: Loop While Value Of Mail Is Less Than
   Stuptí cyklus opakovania, kým hodnota v doručenie správe je menšia ako špecifikovaná hodnota. Prednastavená špecifikovaná hodnota tohto cyklu je 1. Po tejto ikone musí nasledovať ikona konca príkazu opakovania. Na port Compare to tohoto príkazu, môžeme pripojiť ikonu, ktorá interpretuje hranicu, s ktorou sa porovnáva hodnota v doručeniej správe.
Názov ikony: Loop While Value Of Mail Is Greater Than
   Stuptí cyklus opakovania, kým hodnota v doručenie správe je väčšia ako špecifikovaná hodnota. Prednastavená špecifikovaná hodnota tohto cyklu je 1. Po tejto ikone musí nasledovať ikona konca príkazu opakovania. Na port Compare to tohoto príkazu, môžeme pripojiť ikonu, ktorá interpretuje hranicu, s ktorou sa porovnáva hodnota v doručeniej správe.